Межа

Далі межа...А що буде за нею?
Тиха безмежність, нова висота?
Чи я її подолать не зумію?
Чи подивлюсь і скажу: "Та проста"?

Певні надії, сидіння до ранку,
Щоб не помітить, як сонце встає,
Щоб не затьмарить чужого світанку,
Щоб відвойовувать те, що моє.

Як невгамовна отая дитина
Ходжу, стрибаю і граю з вогнем
Кожна безцінна погідная днина,
Кожна історія, кожен момент

Істина, кажуть, знаходиться в спорі,
А от і ні - не погоджуюсь із цим
Істинним є тільки синєє море,
Небо над ним і земна далечінь.


Рецензии