Катастрофа

Ти моя кара, карма, клята катастрофа,
Я твоя вдача, я твій і курйоз.
Закриєш вуха – так роззявиш рота.
Дістав мене наш вічний симбіоз.
Ти стелиш собі постіль наодинці,
А я шукаю фільми по TV.
Може сьогодні, може завтра на зупинці
Зустрінемось. Я посміхнусь тобі.
Та байдуже, у кого перемога,
Та байдуже, чия знову взяла.
Збираю речі у далеку я дорогу,
У пошуках щасливого життя.
Побачу світ, побачу всю Європу,
А ти мене кохатимеш всерйоз.
Ти знаєш, ти і справді катастрофа,
А я, напевно, досі твій курйоз.

1.08.2013


Рецензии