Очi Твоi! Присвята Михайлу!

Мені очі Твої треба,
Що блакитні,наче Небо.
Очі Твої мов Дива,
Зі мною й погляд заграва.

Мене очі Твої звуть,
За душу Вони мене беруть.
Очі Твої ,квіти волошкові,
Ваблять мене,знову й знову.

Очі Твої мов мембрани,
Щось говорять вони з нами.
Звісно я прийду до них,
Щоб біль ущух,і щоб затих!


Рецензии
Писала про чоловічі очі, але жіночі очі теж красиві!!!

Леся Танюк   25.08.2013 14:13     Заявить о нарушении