Подарунок з Неба! Присвята Михайлу!

Знаєш,Ти Дивовижний!
Вартий багатьох скарбів.
Божествений Сподвижник,
Сам Бог так захотів!

Є Подарунком ... Неба,
Сподвижник ще усіх Світів.
Добротою линемо до Тебе,
Якщо Сам Бог так захотів!

Радястью прилинув з Неба,
Бога і Людей  Дарунок!
Подарунок, який треба,
Лілеяти як Візерунок.

Найвищого дарунку нам,
Чужим не дарувати.
Найкращого дарунка Вам,
Бажаю також мати.

Де неперевершеність Є,
З висот і краси Синьої.
Енергія на диво йде,
З Срібно-Божої роси нині.

Подарунки нам з Небес,
Гарні іноді дарують ...
Щоб надалі був Прогрес,
Ангели з Небес вартують!

Дивовижне ніжністью Дитя,
Дароване нам Небесами.
Подякувати Богу хочу я,
Що тепер Ви ... З нами!


Рецензии
Вірте у краще майбутнє і все вийде.

Леся Танюк   25.08.2013 14:14     Заявить о нарушении