Наш Шановний Президент!
Віктору Федоровичу Януковичу!
Наш Шановний Президент,
Гордість нашої країни!
Наш Український Репрезент,
Ви й народ єдині нині.
Горді що рівняємось на Вас,
Й любимо свою країну.
В Україні світлій Ви у Нас,
Кольором небес бо синіх.
Славний цвіт Ви України,
Й горді ми-ми Патріоти.
Верстати шлях Вам у країні,
А ми напишемо Вам Оди !
У Ваші очі дивиться Народ,
Й для України зроблено багато.
Та ми сягнути хочемо висот,
Із Вами мріємо про злато!..
Любов у нас до Батьківщини,
До Вас Віра над усе !
Щасливо жити в усі днини,
Мріємо давно про Це!
На Вас надію покладаєм,
Ми – громадяни України!
Бо віримо і добре знаєм,
Що кращої нема країни!
Де наша мова світанкова,
Давно вже серед мов звучить.
І віримо ми знову й знову,
Любов народу не згорить!
Свидетельство о публикации №113080207148
Юрий Любимцев 02.08.2013 17:58 Заявить о нарушении
Леся Танюк 24.08.2013 22:08 Заявить о нарушении