Миниатюри
В този празничен за тебе ден
приемай пожелания от мен-
здраве, радост вечна
и любов безконечна!
2.НА РАЗДЯЛА
Сбогом, мили, и прости
и тежките и лошите слова,
изказани понякога погрешка.
Доброто да запомним с топлота,
че иначе раздялата е тежка!
3.ПРОЗРЕНИЕ
В живота нищо няма смисъл,
ако от здраве си лишен,
макар уж нищо да не липсва
от твоя инак светъл ден.
4. За светии и ракии
Ако можех да стана светия
Морето бих обърнал на ракия.
5. Английско-българско стихо
I didn’t have the притеснения
before да те познавам,
but now в любовни вълнения
my life for you минава.
6. За възрастта
Презвиопия, кръвно, диабет
Се появяват най- напред
И стават те голям проблем,
Когато секса вече спрем.
7. Любовни миниатюри
№1
Да умра или да ме зарежеш
За мене същото е то
Само дето при раздяла
Не прави никой опело
№2
"Сърцето женско е секрет"
бе казал някакъв поет.
За тебе даже и да мре,
пак ще ти отговори :"Не".
8. Коледно- новогодишни пожелания
№1
Да се удавите ви пожелаваме сега
в от младост, здраве и любов;
да скочите без страх във пропастта
от вечно щастие и благослов;
не дай да ви срещна притеснени,
с разплакани очи и наранени!
№2
Новогодишен нося благослов
за всичко, що с пари не се купува:
здраве, щастие, любов,
доброта и мир тук да царува!
№3
Желанията, що прочитам,
едно и също тука значат.
Аз желая ви през таз година
очите ви от щастие да плачат!
№4
В този профил, що сме тука,
вирус да не зърва!
На собственика му- сполука,
от здраве да се не отърва!
№5
Старата година мина,
да празнуваме е ред.
Враговете си проклинам-
да не го вдигат занапред!
№6
Новата година да ви прати
две неща поредни:
със щастие да сте богати,
а със болка- много бедни!
№7
Новата година да е секси,
да изчезнат всичките комплекси,
по дупето парите да ви бият
всяко зло от вас да се крие!
Дебели да са джебовете със парите,
слабички да са жените!
А тез, кои не ни понасят,
ги съветваме да се отнасят
към мъдростите на народа
и да пият пепси или сода!
№8
За подаръци скъпи не ща
портфейла си ти да разгърнеш.
През празничните дни ми стига
до мен да си, да ме прегърнеш!
№9
Пожелания валят от вред,
вземи едно и от мене:
за здраве, щастие, късмет,
години, дълги и засмени!
Свидетельство о публикации №113080203953