Энкэй телэгеннэн изге телэк юк...
Энкэй кулларыннан кочле куллар юк,
Энкэй сагышыннан тирэн сагыш юк...
Энкэй жылысыннан жылы жылы юк...
Энкэй мендэреннэн йомшак мендэр юк,
Энкэй сузлэреннэн тугры сузлэр юк,
Энкэй кузлэреннэн нурлы кузлэр юк,
Энкэй терэгенн;н ныклы терэк юк...
Энкэй телэгеннэн изге телэк юк,
Энкэй кунеленнэн чиста кунел юк,
Энкэй узэгеннэн нечкэ узэк юк,
Энкэй кебек якын жирдэ юк...
01.08.2013.
Свидетельство о публикации №113080202473
Альфира Зайнутдинова 02.08.2013 17:59 Заявить о нарушении
Лилия Рэ 08.08.2013 22:31 Заявить о нарушении
Альфира Зайнутдинова 09.08.2013 09:09 Заявить о нарушении
С теплом,Резеда
Ильдар Сафин 13.11.2013 17:17 Заявить о нарушении