Дактилем, - оклик тополi...

Дактилем,- оклик тополі.
Вспінені чайками хвилі.
Вік, що спливає поволі
ігноруванням шуліки.
Та ж,- часовою повікам,
бач непокоять як очі,
що як зведеться їх поклик,-
бурю здійме опівночі?
Ні, недаремне завзяття,-
військо очей незліченне,-
між багровинням багаття
зникне прокляття мерзенне.


Рецензии