Оди, то профiль, ми ж, - iнтелiгенти!

Оди, то профіль, ми ж,- інтелігенти! 
О, як би нам в незайманій траві
без органічних й інших елементів
велось віршовано, на тему культові.
А так, й два пальці об асфальт не треба,
дивись на шлях,- не глянеш то спідкнешся.
Бо ми ж у місті, ще й у місті феба,-
на ароматній міні підірвешся.
Здолали все, а нас дола архаїка.
Ми не раби, та вік наш чужий мавр.
Мабуть тому розтрощена мозаїка,
що під асфальтом прописався динозавр.
Піднався тут аж ген, як вигнув гребінь
шануймося, нівроку ексклюзив.
Непроживем без західних молебень,-
така душевність вимага святих стовпів.


Рецензии