Карi Очi!

Твої карі оченята,
Мов маленькі голуб’ята,
Дивляться на мене добрим поглядом Твоїм.

Твої дивовижні очі,
До Любові так охочі,
Зваблюють до болі гарним поглядом Своїм.

Пара карих оченят,
Ніби двоє голуб’ят,
Тішаться і радіють, мов летять в Вишневий Сад.

Що є краще? Карі очі!...
Мов до Шлюбу так охочі,
Що солодкі ніби мед - ваблять пахощі й щербет.

Гарний погляд - карі очі,
Завжди знають, чого хочуть,
Вабить погляд мов Сапфіри, що безмежний, бо без міри!


Рецензии
Добрий чоловік, стократ багатший!

Леся Танюк   25.08.2013 14:18     Заявить о нарушении