Аж поки я любитиму...

Танюк Михайлу Анатолійовичу!



Аж поки я любитиму…
Відчуваю світ
І незабутнім буде, кохання як граніт.

Аж поки я любитиму…
Тож мов би не сама
І не лякає мене холод, і страшна зима.

Аж поки я любитиму…
Й живу Тобою знов ?
То знаю, що не втрачу до Тебе я Любов.

Аж поки я любитиму…
Писатиму вірші
Бо вірю, що потрібно це, Коханому Тобі.

Аж поки я любитиму…
То вірю у дива
Що прийде до закоханих чарівна Весна!


Рецензии
Аж поки я любитиму...

Леся Танюк   25.08.2013 14:19     Заявить о нарушении