Прощавай
добро и лошо, радост и тъга.
Полека всичко отшумява
за щастие или беда.
А беше повей ти за мене,
лек полъх в сивия ми ден!
Така че, нямам аз проблеми-
забравих те. Не е вината в мен!
Във мен ти с нищо не остана,
със нищо мен не впечатли.
Молбата ти за изневяра
сърцето ми не ще прости!
А трябваше! И аз тогава
ти казах свойто твърдо "не"!
Разбира се не съжалявам,
защото тъй е по- добре!
Не искам повече мастило
и хАртията да хабя,
а всичко бИло и не бИло
ще скрия в пълна тъмнина!
Свидетельство о публикации №113080106414