Другото мое лице

Да се преструваш винаги, че си щастлива,
да се усмихваш вечно през сълзи,
да бъдеш вечно палава, игрива, жива...
О,не, това не вечно се търпи!

Да бъдеш предана съпруга,
грижовна майка, мила и добра,
да се правиш все на друга...
Не много дълго се търпи това!

Мъжът да си във къщи и жена,
сама навсякъде при жив съпруг;
за всичко да си майка и баща...
Все някога ще кажа аз:"До тук"!


Рецензии
Започнато през далечната 1999 година и изоставено до средата, останалата половина дописах през н.г. Явно нищо в живота ми не се е променило и е време за коренни промени!

Дани Ди   01.08.2013 16:13     Заявить о нарушении