Швидка мить життя

НЕМОВ  ПТАХИ  ЛЕТИТЬ  ЛЮДСЬКЕ    ЖИТТЯ
І НАМ  ПОВІК  ЙОГО    НЕ    НАЗДОГНАТИ,
НАЗАД  НІКОЛИ  ВЖЕ  НЕ  БУДЕ   ВОРОТТЯ,
ТО Ж  КОЖНУ МИТЬ ЙОГО ПОТРІБНО ЦІНУВАТИ.

У    КОЖНОЇ     ЛЮДИНИ   НА     ЗЕМЛІ,
ЦЯ  МИТЬ ЖИТТЯ   ВІДМІРЕНА  НАМ  БОГОМ,
ТОЖ  НЕОБХІДНО    КОЖНОМУ    ІЗ   НАС,
ПРОЙТИ    ЖИТТЄВУ,   НЕЛЕГКУ   ДОРОГУ.

ЛЮБІТЬ   ЖИТТЯ,  ЦІНУЙТЕ  КОЖНУ    МИТЬ,
ЗА  РАДІСТЬ,  СОНЦЕ,  І   ЖИВУ  ПРИРОДУ,
ЗА   ПІСНЮ    СОЛОВ'Я    ЙОГО    ЛЮБІТЬ,
ЗА ХЛІБ,  І   ЗА   ДЖЕРЕЛЬНУ ЧИСТУ ВОДУ.


Рецензии