Славнозвiсний Украiнець! Присвячу ться Громадянину

Присвячується громадянину України, ПОЛІТИКУ, Ківалову Сергію Васильовичу!

Я маю   Слово,  ще й веселу думку,   
Жаль, що нею тільки не літаю,
А Бог натомість важелі здіймає,
Мов вишиту пелюстками сумку.

Ви ж маєте багато тих бо Цнот,
Які у вирій здійнялися голубами,
Мов Землю нашу зрощують роками,
Й дарують нам залюблення Чеснот! 

Великий слух мов дух до нас полинув,
Що Ви Є Славнозвісний Українець!
Землі Великої  Великий Наш Есмінець
Не засудіть, пишу не на провину …

А хто вже виявляє Вам гордині,
Хай розуміє, це нісенітниця сама
Ненависть із ненависті, на жаль вона,
Повірте, упевнено скажу я нині!..
 


Рецензии
Це найкращий мій Твір, де я поєднала рими так, як завжди мріяла, зміст також правдивий і прекрасний. Хоч сама себе похвалю! З теплом до Людей!

Леся Танюк   16.10.2013 01:47     Заявить о нарушении