Там всередин

Я нічого не відчуваю, моє серце непомітно зникає
В похмурих буднях, і стабільному житті.
Мої почуття, десь так далеко в небутті.
Я закриваю очі і більш не бачу снів,
Не усміхаюсь від сонячних променців.
І вже не можу більше відчувати, бо я пішла з твого життя
А ти навіть не дізнався, якою насправді я була.
Як моя любовь нестримна, з грудей виривалась
І, як я непомітно в тобі кохалась.
А, тепер нічого - пустота...
І серце - там нічого вже нема.
16.04.13 "А"


Рецензии
Анна! Украинскую "і" в названии можно вставить, если перейти на английскую клавиатуру. Стихотворение мне понравилось. А сердце - залечится )))

Лидия Стадницкая   21.08.2013 19:30     Заявить о нарушении
спасибо)

Панчина Анна   05.09.2013 23:24   Заявить о нарушении