Якби ти зрозум в

Я відкриваю тобі своє серце,
Хоч знаю, що не потрібно.
Я намагаюсь бути поруч з тобою,
І це так помітно.
Ти не такий я всі,
В тобі горять іскри.
А в мені повно суму і страху,
І ми з тобою такі різні.
Коли ми поруч з під ніг земля тікає,
Але більше болю від того, що нас - немає.
Але я не можу більше мовчати,
Я хочу казати, кричати.
Я не хочу зустрічей, краще тікати
тебе не знати.
І все, що залишається знову мовчати,
нічого не знати, тебе уникати...
Якби ти зрозумів...
27.03.13 "А"


Рецензии