Молитва

Като разтворена длан
се открехна душата ми
и в белотата на съня
птици там гнездо си свиха.
Копнежи бяха те…
Шепоти до странност
пълнят всяка моя клетка
и ми напомнят скоро
от забравената някога
в истинска да се превърна.
Неказаната истина боли.
А небето ми се моли-
бавно да се върна в теб.


Рецензии