Б I Л Ь

То  ще  не  біль,  коли  пече,
Шпигає,  крутить,  вивертає,
Коли  заходишся  плачем,
Чи  руки  в  розпачі  здіймаєш.

Мабуть,  не  біль,  якщо  болить
І  з  ним  змагається  терпіння,
Вдень  скрипить,  вночі  не  спить
У  межах  божого  веління.

Сам  тут  керуєш  відчуттям:
Трохи  болить  чи  муки  маєш,
Ти  своїм  стражданням  пан
І  їх  показуєш  або  ховаєш.

Болю  лише  страшне   свавілля
В  непритомності  чи  божевіллі.
       28.07. 2013р., Київ


Рецензии