Янгырларга битем куйсам...
Битлэремэ явармы,
Эре янгыр тамчылары
Кузлэремэ тамармы...
Тан жиленэ унай бассам,
Чэчлэремне тарармы,
Шаян жиллэр киезлэргэ
Чуалдырып азармы...
Кояшларга йозем куйсам,
Йозем пешеп янармы,
Кояш нуры сипкел булып,
Йозлэремэ ятармы...
...
2013
Свидетельство о публикации №113073102891
Альфира Зайнутдинова 31.07.2013 14:16 Заявить о нарушении
Лилия Рэ 31.07.2013 14:52 Заявить о нарушении