З Днем народження, Вiро!

Поздоровляю тебе, Віра -
Здоров*я, сили і краси!
Любові Господа і віри,
Добра бажаю від душі!

Нехай життя дарує радість,
Хай легким буде кожен крок,
Хай доля лиш приносить благість,
Дарунків файних і квіток!

Усмішок, музики і друзів,
Тепла і ніжних почуттів...
Цвіти, як та волошка в лузі,
Щасливих митей і років!

 


Рецензии