In memory

Не зважай на грозу,
вона втілює у реальність всі твої потаємні мрії.

Не залишайся наодинці,
адже кожен день твого життя повинен відзначатися
яскравими моментами.

Будь собою, а не ховайся під маскою того,
ким тебе хочуть бачити.

Запам'ятай день,
коли ти вперше сів за рояль.

Відчуй біль втрати, адже життя не безмежне.


Рецензии