Iще один день, iще одна нiч

Іще один день, іще одна ніч
Іще один поклик мовчання
Ми станемо ближче до тих потайбіч
Які називаєм коханням

А завтра ти знов будеш мій
Ми станем ближче до зірок
І трохи ближче до наших мрій
Ми станем з тобою на крок

Я лиш хочу попросити
Цю одну, єдину річ
Дай же сил мені прожити
Іще один день, іще одну ніч…


Рецензии
красиво! музично...) успіхів!

Мирьям Сикилинда   30.07.2013 18:10     Заявить о нарушении
Дякую)))Дуже приємно))))

Мария Котенко   30.07.2013 18:50   Заявить о нарушении