Божевiльнi

Ми з тобою божевільні
Що помчим на зустріч вітру
Але ми любимо, ми вільні
Від рабства цього світу

Ми уміємо літати
В сірі повсякденні будні
Коли світ лягає спати
В сни дитячі, незабутні

Ти і я… і нікого більше не треба
І байдужі перешкоди
Ми літали вище неба
В дощові і сонячні погоди

У нас мрії навіть спільні
І ми йдемо до мети
Ми з тобою боживільні!
Божевільні! я і ти


Рецензии