Наша казка

Хай розкажуть тобі зорі
через сльози ті прозорі
що коли тебе не має
я їм шепчу...так, я знаю

ти напевно спиш давно…
я помрію ще про тебе
поглядаючи на небо

ти прислухайся будь ласка
як на зорі поглядаєш
бо вони - це наша казка
ти ж це знаєш...
ти ж це знаєш


Рецензии