Побажання автомобiлiсту

Якщо їдеш у дорогу
Не заїдь у інший світ,
Помолися спершу Богу
І кермуй тоді як слід.

І дивися на дорогу,
На потік людей й машин
Та враховуй і погоду,
Швидкість руху та стан шин.

Ще багато чого треба
Врахувати при їзді,
А надіючись на себе
Ти не будеш у біді.

Не спіши всіх перегнати,
Бо приїдеш на той світ,
І не треба  позіхати,
Відпочити тобі слід.

Такі правила всі знають,
Та чому ж у ДеТеПе
Ще багацько попадають,
Друже, бережи себе.
30.07.13.


Рецензии