Пилип з Галиною на море...

Гумореска.

Пилип з Галиною на море,
Зібралися у спеку літом,
Де хвилі плещуть,  ніжні зорі,
Поїхали, щоб відпочити.

Полежати, там на пісочку,
Під сонечком позагоряти,
Взяли з собою сина, й дочку,
А досвіду їм не займати…

Зняли недорогу світлицю,
Здавалось, що усе гаразд,
Пилип побачив молодицю,
Та з нею зник,  в той самий час…

Через неділю він з'явився,
З сльозами, на коліна став,
Та мовив,   сильно перепився,
Та десь на  смітнику  проспав…

Та відчуває, з глузду з'їхав,
Ось,  залишився без грошей,
Йому, повірте не до сміху,
Звернувся знову до дітей…

Чого до нас ти повернувся?
Звідки прийшов, туди втікай,
Адже  допік вже через край,
Від самих рідних відвернувся…

Життя нас вчить на прикладах чужих,
Тільки на жаль, не всі це розуміють,
То перевчає тільки на своїх,
Пошкоджуючи мрії, та надії…

Автор   Геннадій  Сівак.
 28  липня  2013 року.


Рецензии
Цікавий вірш, Геннадій. Що тільки в житті не буває.
Думаю, що треба провчити вашого ЛГ, але простити.
З найкращими побажаннями,

Оксана Федишин   02.08.2013 18:42     Заявить о нарушении
Оксана!
Дякую Вам!!!

Геннадий Сивак   03.08.2013 07:54   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.