Подарую тобi

Подарую тобі сонце -
Золоте, яскраве.
Подарую тобі небо -
Мирне і ласкаве!

Ріки, гори і долини -
Всю красу природи
Подарую тобі, сину,
Мудрості і вроди!

Хай Господь від зла боронить,
Біль не допускає.
Від усіх гріхів відводить -
Я Його благаю!

Подарую тобі квіти -
Польові ромашки.
Многая щасливі літа,
Любий, милий Сашко!

                Сину у День народження.


Рецензии