Привечер в моя град
над Камъка облаци сбра;
светкавица блесна и ето -
гръм екна – дъжд заваля!
Във своята свежа премяна
площад „Измирлиев” блести,
когато на залез за смяна
нощ идва, деня да смени.
И Бабенец грейва в позлата
от слънчев случаен просвет,
над „Детския кът” се премята
небесна дъга в многоцвет.
А бавно нощта приближава,
пълзейки от хижа „Божур”.
Над Горна тогава изгрява
неоново нощен лазур.
Свидетельство о публикации №113072907392