Мудрiсть

Що посієш, те й пожнеш,
Мудрість цю народну
Із життя не проженеш
На гулянку модну.

Щоби там забулась всім
Ця життєва мудрість,
В товаристві щоб крутім
Панувала дурість.

Ти мажор – вбивай народ,
Тебе оправдають,
Твій авто для цих пригод,
Люди ж хай це знають.
               
Бо ти ловиш так свій кайф
В перегонах містом,
Бо такий ти маєш лайф,
Ти ж не пан, а містер.

Та усе як нині є
Так завжди не буде,
За убивства кара є,
Розтерзають люди.
29.07.13.


Рецензии