Завоюють без вiйни

Нам ніхто й нічого не дарує,
Лиш задарма хочуть щось купити,
Купить наш завод і геть зруйнує,
Конкуренту не давать щоб жити.

А ми, дурні, все продать готові
Аби гроші заробить сьогодні,
Наче з ворогом своїм у змові,
Хто усе руйнує, ми з ним згодні.

І не тягнемо його до суду,
Щоб зруйноване відбудувати,
Без війни нас нищити всі будуть,
Щоб над нами вічно панувати.

Знищено заводів вже багато,
Підприємств великих, гонорових,
А ми й далі продаєм завзято,
Щоб руїн додати нових й нових.

Поневолить Україну ворог,
Нині владі це по барабану,
Бо мета одна – мільярдів сорок
Зароблять щорік для свого клану.
29.07.13.


Рецензии