Звертаюся до Блоку!
То й що ж , в людей не буде шоку?
Сьогодні приходить новий строк,
Й знову звертаюсь я до Блоку.
Вітай мене, Поете, привітай,
Привітною для мене є та думка,
Що по Весні піду щасливо в май,
Мов вишита Пелюстками сумка.
Пишу сьогодні я, пишу аж завива,
Пишу про небо, бо звертаюся до Тебе.
Любов до мене руки простягла,
Немов обличчям дивиться із неба.
Що ще мені сьогодні написати?
Як жити без любові буду, то умру?
Яку вже нічку я не хочу спати,
Бо як засну, рядки з думок зітру!
І знов звертаюсь я до Блоку...
О, людоньки, не засудіть мене.
Нема в поетів для написання строку,
Й любов до Слова словом не мине!
Свидетельство о публикации №113072807767
Вячеслав Сидоров 13.08.2013 14:18 Заявить о нарушении
З повагою
Леся Танюк 13.08.2013 15:18 Заявить о нарушении