Оксанi Прекраснiй! Присвята!

"Україна "таки" МАЄ ТАЛАНТ!"

Фіалки розквітли на світлій землі,
Горішками – кедрами невпинно.
Мов щось наснилося мені,
Смерекою прийшло дивинно.

Дзюркотить, прийшла Весна,
Це Оксана Одягнулась!..
Не привиділось мені… Вона!
І Українці схаменулись...

Люди, привітаймо ми Дівча,
І берім від Неї Приклад.
Найкращої нема … Хоча,
До неї також Ми не Звикли.

Бурлить ріка, іде ... Вона,
Оксана, Диво, так ... Примітно!
Додаймо люди Ми ... Тепла,
Й в душі Весна. Вона Розквітла!


Рецензии
Дивовижна дівчина Оксана, що ж, обов`язково буду на талантах із своїми я віршами!

Леся Танюк   16.10.2013 01:32     Заявить о нарушении