Слава! Украiна ма талант!

Присвята Славі з проекту "Україна має талант!"

Походження пращурів бо Наших,
З Сили й Слави, й се є зов.
Нема слав`янів на світі краше,
Ніхто Їм не надів  оков !

Йордан – історик,ріка Дніпро,
Візантія, – Союз і Слава.
Покладемо до Вівтаря Звено,
Гіднішої  Княжни мов пави.

Революція й війні урон !..
Склавинів ми чомусь Славімо?
Дзвенімо  ми у Великий Дзвон,
У Дзвон Історії дзвенімо!..

Де не кинь, зерно Балкан,
Що я пишу, того не забуваю.
СЛАВА – Андрій бо Первозван…
Де не пишу, в Історію вертаю!


Рецензии
Така вже розумниця Слава і дуже симпатична!

Леся Танюк   25.08.2013 14:27     Заявить о нарушении