Iгорю Кондратюку, за украiнську мову, за розум кра

Ігорю Кондратюку,за українську мову,за розум і красу!Присвята!

Нестор Літописець  казав: «Щоби…
Україну називали Русю Ми».
Термін « Киевськая Русь» коби,
Шанували довгії роки й віки.

Щоб розрізняти Русь від цар-Русі,
Суперечностей нема, бо до загину-
Походження Русі знають Усі,
І слава Руська ніколи не загине.

912-й...Перемога, Правитель Ігор.
913-й, війна… Древляни і Вона,
Та Ольга, Ольга?.. Немає ігор,
Що то було, Історики? Хто зна?..


Рецензии
Дуже гарна і освічена Людина - Ігор Кондратюк!

Леся Танюк   16.10.2013 00:08     Заявить о нарушении