Нiч
Ідучи до нас навшпиньки,
Догораючи в загравах,
В західсонячних картинках.
Заклубоче білоснами
Над плаями в полонинах,
Розстеляючись ярами,
Мов небесная ряднина.
Десь проллється сліз дощами,
Орошаючи дорогу,
І, ховаючись кущами,
Комусь пеститиме ноги.
Потім ранньою зорею
Розіллється небом синім,
Розквітаючи в лілеях,
Пливучи у хмарах сизих.
Ігор Стожар
Свидетельство о публикации №113072805061