на Языке идишь

    ФЕЛЬД (кладбище) ИДИШ
       ******

ЛЕЙБ А ШТЕЙТЛ ИДИШ ФЕЛЬД
ВИ А ЮСЫН АЛЕИН ИН ВЭЛЬТ
МАЦЭЙВЫС ОЛТЫ КРЫМЫ ШТЕИТ
А КЛЕИН ФЭЙГЛ ЗЫЦТ ИН ВЭИНТ
ЦЫБРОХЫН ТИРЛ МАХТ А РАШ
ЗИ ШИТСЭХ ВИ А УМЫНТАШ
НОСЫ ШТЕЙНЕР  ДУ МЫ ШВАКТ
ДЕРРЕЙГЕН ГИСТ АЗОЙ ИН КНЯКТ
СЫ ШТЫЛ МЫ ШЛУФТ ДУ ОЛЫ ИДН
А СЫМЫН НОР ФЫН ЗЭЙ ГИБЛЫБЫН
ШТЭЙТ ИН ШТЭЙТАЛЫ А ФЭЛЬД
КЕЙНЭР ДАФТ ИМ НЫШТ ИН ВЭЛЬТ...
    ****************


Рецензии