Влад Яма!!! Присвята проекту Украiна маe талант!
Відображення, праця мов потвора.
Танець,- це не Спорт, п`янецтво,
Музичної країни це обзора!..
Танцював Сократ не ницьком,
Не анонімно танцював: Аспазія!
Й не танцював з Смотрицьким,
Знаменитості великої проказія.
Англійський вальс танцює Яма,
Початок, рух, лице мов Пекторалі.
Влад Яма, певно що Ви з нами,
Хореографії і Величі діагоналі.
Пишу сьогодні я:"Клас Вільям!"
Віват! Знаменитій Англії Віват!
Се є Поетики Величне зілля,
Все ж танцював у давнину Сократ!..
Свидетельство о публикации №113072804868
Леся Танюк 25.08.2013 14:32 Заявить о нарушении