Вместо сбогом

Не мога с теб да се сбогувам,
но тъй съдбата пожела.
Глух стон в душата ти дочувам-
дали е болка или е тъга!
Тъга по туй, което вече беше,
а може би е болка - самота,
че в огън твоето сърце гореше
и моето изгаряше така.
Кажи ми: ”Сбогом” и тръгни направо.
Не се обръщай, не скърби, върви!
Не заслужавам обичта ти блага,
Не заслужавам твоите сълзи!
Жестока съм – с любов ще те убия!
И груба съм – със ласки ще те изгоря!
На кладата на чувствата ще те затрия,
ако се върнеш...
Не! Не! Не така!
Върви!


Рецензии
Всъщност да, именно това е много силна любов- да кажеш "върви", когато обичаш, защото знаеш, че той трябва да тръгне. Не ти се иска, но го казваш с огромна болка:"Върви и не се обръщай, защото обърнеш ли се... никога вече няма да те пусна да отидеш..."

Дани Ди   28.07.2013 11:58     Заявить о нарушении