НА МАМА
Желаем ти път само с рози покрит!
За много години, о, майчице мила!
Нек взорът ти бъде за горест закрит!
Усмивката твоя нек винаги свети
подобно на слънце в пролетен час.
Очите ти мили да бъдат залети
от гордата радост, че вярваш във нас!
Свидетельство о публикации №113072803375
Дани Ди 28.07.2013 11:55 Заявить о нарушении