Лулата на мира
Музика: Михалис Емирлис
Изп. Михалис Емирлис
Тъй както кучето със котката сме двама-
един до друг не можем дълго и, уви,
щом върнем се във къщи и започва драма,
война световна, даже къщата гори.
Достатъчно да викаш и не спираш,
да ме замеряш с опаковки от храна.
Ела да скриеме военната секира
и да запушиме лулата на мира.
Дето се правя всеки ден на твой хамалин,
за да си супер ти, да имаш царски вид,
ми викаш, че неблагодарен съм хайванин,
че съм от долен род и пълен паразит.
Тогава ставам луд и страстите се палят,
изгубвам всяка връзка с действителността.
Боя се, че ще те изпратя аз във Ада,
а правосъдието мен – във лудница.
Достатъчно да викаш и не спираш,
да ме замеряш с опаковки от храна.
Ела да скриеме военната секира
и да запушиме лулата на мира.
ОРИГИНАЛЕН ТЕКСТ НА ПЕСЕНТА ВИЖЕ ТУК:
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ПРИ ОПИТА МИ ДА ПУБЛИКУВАМ ТУК ТЕКСТА НА ГРЪЦКИ ЕЗИК, ЕТО КАКВО СЕ ПОЛУЧИ:
;;;; ;;; ;;;;;;;
;;;;;;: ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;: ;;;;;;; ;;;;;;;
;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;; ;;; ; ;;;;,
;;;; ;;; ;;;;; ;;;; ;;; ;;;;;;; ;;;;;
;;; ;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;; ;;; ;; ;;;;;
;;; ;; ;;;;;;;;; ;;; ;;; ;; ;;;;;;;;;;.
;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;
;;; ;; ;;;;;;;; ;;; ;;;; ;;; ;;;;;;;,
;; ;,;; ;;; ;;;
;;;; ;; ;;;;;;;;;;.
;;; ;;; ;;;; ;;;; ;;;; ;;; ;;;;;;
;; ;;;;; ;;;; ;;;;; ;;; ;; ;;;;;;;;;;;,
;;; ;;; ;;; ;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;,
;;; ;;; ;;; ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;.
;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;;;
;;;; ;;; ;;;;;; ;;; ;;;;;;; ;;;;;
;;;;;;; ;; ;; ;;;;;; ;;; ;;; ;;;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;; ;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;.
;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;; ;; ;;;;;;
;; ;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;
;;; ;; ;;;;;;;; ;;; ;;;; ;;; ;;;;;;;,
;; ;,;; ;;; ;;;
;;;; ;; ;;;;;;;;;;.
Свидетельство о публикации №113072803312
Дани Ди 29.07.2013 11:35 Заявить о нарушении