Край на света ли

Едва ли би дошъл така
набързо краят на света.
Било би лесно отърваване
от грехове за опрощаване.

За греховете ми сега
щом трябва милост да изпрося,
предвиждам аз да се заточа
с орлите в Стара планина.


Рецензии