Индивидуалност
За всичките не мога да съм шик.
Едни ще ахват, други ще заплесвам,
а трети пък не ще се спрат за миг.
Недостатъци и аз си имам
и много са – не са едно и две.
Имах ги и пак ще си ги имам,
но някому ще се харесат тъкмо те.
Свидетельство о публикации №113072803254
С уважением
Дмитрий Волжанин 20.08.2013 12:12 Заявить о нарушении