Епиграми
Живей си както искаш, прави каквото щеш,
защото сам не знаеш кога ли ще умреш!
Морала ти си спазвай, човек на правото бъди!
Прави каквото искаш, но паразит не ставай ти!
2. БЛАГОДАРНОСТ
Все пак благодаря за всичко.
Изглежда недостойна бях за теб,
но разбери не ще е все самичко
и няма да тъжи сърцето ми по теб.
Благодаря за туй, че ми напомни,
че има подлост на света,
че ме дари и с малко обич
и ме научи
да не навеждам никога глава!
Аз
3. Заръка
Да ми сложите като умра
таблета до главата.
От онзи свят да ви кача
Аз снимки на стената.
Свидетельство о публикации №113072803219