Самота - в живота бездомна се скитам
откак съм дошла на света.
Подобно на чайка прелитам
над морската шир към брега.
Гнездото си старо да диря
дошла бях от дългия път.
Но тук аз успях да открия
на бащина гроб дървен кръст.
Порових пръстта и поплаках,
целунах на снимка лика.
За прошка безсмислено чаках
и бавно напуснах брега.
Сега аз отново се скитам
бездомна над морската шир.
От бряг на бряг бавно прелитам
и търся спокойствие, мир!
Свидетельство о публикации №113072803157
Дани Ди 28.07.2013 11:29 Заявить о нарушении