Велич

Мій сердешний і величний красень,
Природною красою Богом даний.
Даруєш гарних й досі вражень,
Скажу: «Андрій бо Первозваний!»

Ласкавий й ніжний Ти  Цезаріон,
Величчю короною засяяв!
Говориш, ніби дзвониш в дзвон,
Й несправедливість відхиляєш.

Ти Імператором вже Став,
І прикладом довів таке зізнання.
Релігію Свою давно зібрав,
Правдиву й ніжну як Кохання.

Корона Величі засяяла яскраво,
Й нести її не кожному дано.
Порядним Людям доля каже: «Браво!»
Корону носить не слабке Звено!


Рецензии
Порядним людям доля каже:"Браво!"
Корону носить не слабке звено!

Леся Танюк   25.08.2013 14:34     Заявить о нарушении