Багатий Ти, божественно багатий
В красі Твоїй, молодій, нетлінній.
Шукакати спокою мені в вині?
Чи у Твоїх чеснотах божественно невинних?
Багатий Ти, божественно багатий,
І вроду ніжну Ти від Бога перейняв.
Розум Твій величний мов шитий Златом,
Не диво, що Великою Людиною Ти СТАВ!
Твій образ прославляли би Поети,
Щоб жив у Пушкіна Ти час.
Художники писали би портрети,
Якби Шевченко знав, і вогник не погас.
Багатий Ти, божественно багатий,
В житті бо, маєш Ти багато цнот.
Красивий і божественно завзятий,
Тому співати буду я в багато нот…
Що робить людиною людину-це жито,
Коли Вона уміє завжди й повсякчас…
Любити, трудитись, і творити,
І радується, бо живе й для нас!
Свидетельство о публикации №113072803122
Стиплом,
http://www.stihi.ru/2013/07/25/8748
Памяти Читая 28.07.2013 11:25 Заявить о нарушении