З Днем народження Марiйко!

День народження найкращий,
Щороку вабить і чарує.
Сум не пустимо нізащо,
Бо хто радіє, той не сумує.

Нехай щастить Тобі в житті,
Й ваблять пестощі природи.
Порядність май ти на меті,
Й радій своїй красивій вроді.

З Днем народження Марійко,
Тебе ПОЗДОРОВЛЯЄМО.
Не носи додому двійки,
Ми розум Твій благословляємо!


Рецензии
Це моя донечка молодша.Ще маю Яночку, для якої теж маю вірш.І Тимурчику скоро напишу - це мій онук!

Леся Танюк   25.08.2013 14:37     Заявить о нарушении