Новорiчна Нiч

Новорічна ніч є дуже чарівною,
Сніги мов зорі ніжностями сяють.
Я радий, що вона зі мною,
Бо щасливі митті в серці грають.

Магічну силу має новорічна ніч,
Дарує подарунки багатим і убогим.
Зігрівся вдома я, немов заліз на піч,
Й радію з того, що зігрітись маю змогу.

Щасти Тобі,  щоб у   Новому році рік,
Здоров`я Тобі приніс міцного і такого…
Щоб Ти багато гарного зробити міг,
І радості життя дарив з малого…

У Новорічну ніч нехай насниться,
Казкове і прекрасне майбуття.
Життя прекрасним буде як годиться,
А смуток відійде у небуття.

Що приносить рік у Новому році,
Те, що хочемо понад усе.
Нас чарівник чекає на вороттях,
Подарувавши нам життя нове.

У чоботи ми снігу як води наллємо,
Згадаємо сьогодні старий рік.
Засіяє скоро зірка в Віфліємі,
Бо сипле вже давно нам Небо сніг.


Рецензии
Щастя усім і завжди!!!

Леся Танюк   25.08.2013 14:38     Заявить о нарушении