Бо iще люблю...

Іще люблю луги, поля,
Зелені гори де зійшла зоря.

Іще люблю моря і ріки,
Синє небо я, люблю навіки.

Іще люблю місячне сяйво,
Й з перлами природними заграймо.

Іще люблю я, сонце і закат,
Я почуваюся ніби їхній брат.

Іще люблю я діток, маленькеє маля,
Яке народилося, й засвітилася зоря.

Іще люблю я жити, як мама вчила,
Мене малую  народила і сповила.

Іще люблю свою Україну,
І дужо це кажу на всю країну.

Іще люблю усе, що люблю,
Коханням землю кращою зроблю.

Бо іще люблю…


Рецензии
Бо іще люблю...

Леся Танюк   25.08.2013 14:39     Заявить о нарушении